Hanka Banka és az Álmodozók

Ha nem hallottál még az Álmodozókról, az valószínűleg azért lehet, mert nagyon jól végzik a munkájukat. Egy speciális, állandóan változó beosztás szerint, láthatatlanul megbújva, apró varázslatokkal védik a világ összes kisgyermekének az álmait a rémálmoktól. Most azonban történt valami a beosztással, vagy a készítőjével, és minden összekuszálódik. A rémálmok pedig nem csak a kisgyerekek álmait, hanem egész Álomfölde jövőjét fenyegetik. Szerencsére Hanka Banka, és Cicmerszon, a két bátor Álmodozó nem fél nekivágni az útnak, melynek a végén újra mindenkinek jó éjszakája lehet. 
Meseregény, 4-8 éveseknek

esti mese Állati jó városlakók

Eszedbe jutott már, hogy vajon mire gondolhat a csiga, miközben egyik gyerek kezéből a másikba repül? Vagy a galamb, miközben éppen a feléje száguldó rollereket kerülgeti? Az Állati jó városlakók vicces kis versei többek között ezekre adnak választ.

Rövid versikék, 2-6 éveseknek 

esti mese 


Két befőtt között

Van valahol egy elfedett polc, melynek három lakója van. A zsizsik, akit Zsizsinek hívnak, merthogy csak egyedül van, nem többen. A maciméz, akinek a neve Mézbocs, merthogy mézből van a maci és nem maciból a méz, már bocs! És Aranymazsi, az aranymazsola, akinek szent meggyőződése, hogy nemesi származású, már csak az arany miatt is, ugye. Hármasuk izgalmasabbnál izgalmasabb kalandokba keveredik, melyek során megismerhetjük a spájz legeldugottabb szegleteit és különleges lakóit.  

Rövid történetek, 6-9 éveseknek vicces mese  esti meseMakrancos Manci feljegyzései

Verses jegyzetek Makrancos Manci életéből, aki nem szereti a brokkolit, ki nem állhatja a fogmosást, imádja, és persze átlátja a rumlit, és mindenről megvan a véleménye, akár csak egy átlagos, akaratos kisgyereknek.  

Rövid versikék, 4-8 éveseknek esti mese


Bartók Béla úti egérkaland

Soma és Artúr olyanok, mint egy átlagos testvérpár. Szinte semmiben sem értenek egyet, és egészen más elképzeléseik vannak a világról. Soma igazi könyvmoly, és ki nem állhatja a városi nyüzsgést, míg Artúr bármilyen bonyodalomba belemegy, ha egy falat finom trappistáról van szó. Egy napon aztán a Bartók Béla úton megbújó bűvészbolt egy poros szegletében együtt ugranak fejest életük legizgalmasabb kalandjába, melynek során Somából Budapest leghíresebb kincskeresője, Artúrból pedig a világ legjobb navigátora lesz.
Meseregény, 6-9 éveseknek  
esti mesePrucli Nyúl és a tízemeletes rókalyuk

Prucli, a félős nyuszi élete fenekestül felfordul, mikor rájön, hogy talán nem is kellene félnie a rókától. Vagy mégis? 
Verses mese, 4-8 éveseknek
esti mese
Versek és mondókák

Rövid versikék és mondókák már a legkisebbeknek is!
0 éves kortól
esti mese

A szilvás szeretetgombóc

Vili legjobb barátja Sünmama, aki sokszor vigyáz a kis sünfiúra és akivel rengeteg boldog közös pillanatot élnek át. Amikor Vili elveszíti a nagymamáját, barátai mindent megtesznek azért, hogy felvidítsák a kis sünit.

Mese a szeretet erejéről 4 éves kortól esti mese